Blog ellenilli

10. aug, 2019

Altijd zal ik je meenemen in mijn hart.. gisteren was de crematie tranentrekkend maar zo bijzonder en mooi. Een plek in de bossen van Bilthoven een scene als uit een film van The Godfather.. Jij in een wit houten kist.. Mike, Sanny, Pieter, en Sander je kleinkind. Samen liepen jullie door een laan van bomen met Sonja naar de aula toe.. de deuren stonden open.. muziek ondersteunde dit moment.. eenmaal binnen viel de regen naar beneden.. de hemel huilde mee.

19. jun, 2019

Heel leuk om af en toe iets te veranderen in mijn huis.. nu wil ik de woonwerk/ruimte aanpakken. Heel simpel is het een moodboard te maken dan zie je al hoe het er uit gaat zien. Althans.. zo zou het er uit kunnen zien als de durf er is om veel weg te doen.. natuurlijk kies ik voor de tinten van de kust.. veel spullen kan ik daarbij gebruiken want die heb ik allemaal al. Morgen komen er planten om alles iets mooier te maken, palmen moeten kunnen dat past perfect bij wat ik wil.. later zal ik foto's plaatsen als alles staat en klaar is.. :)

13. jun, 2019

Het oude huis.. Mijn grootouders hadden een enorme grote tuin.. helaas verkocht mijn grootvader een groot deel. Als kind speelden wij er vaak. De mooiste plek was daar waar een oud vervallen onbewoond huis stond. In de serre hing een spookachtige sfeer.. oude stoelen met lakens er overheen.. enorm kon je daar schrikken van de muizen die ineens voor je voeten wegschoten.. en niet te vergeten de enge zwarte spinnen... brrrr.. Hier plaatste ik Reneé in die sfeer van het verleden want herinnering blijft ;)