Blog ellenilli

21. jan, 2020

Hoe maak je dit.. tja het is bovenal een kwestie van tijd het kan dagen duren voor een compositie klaar is. Het is natuurlijk niet te vergelijken met echt schilderwerk.. maar dat hoeft ook niet.  Digitaal werk is net zo iets als de koets die verdween toen de auto kwam. Maar er hangt ook een ander prijskaartje aan. Mijn werk is te koop bij werkaandemuur en in elk formaat. De modellen in mijn werk maak ik d.m.v. fotografie een echt gezicht geeft het uiteindelijke resultaat, mijn software doet de rest. Deze plaat is daarna nog bewerkt met digitale verf en je ziet als je goed kijkt ook wat linnen er doorheen komen. Een oud schilderij had ik voor ogen.. of dit gelukt is ik weet het niet.. het is wel een mooi plaatje toch ;)

21. jan, 2020
17. jan, 2020

Iedere dag kom ik in de tuin vaak heb ik mijn camera mee.. Mijn wereld is klein en dat wil ik zo houden, er gebeuren te veel akelige dingen je hoeft slechts een journaal te bekijken om in mineurstemming te komen. Ik verdwijn dus vaak in mijn fantasie.. nee gek ben ik niet hoor ik weet voldoende om te handelen als het nodig is. In die fantasie kom ik van alles tegen ik droom dat ik kan vliegen hahaha.. altijd handig toch. Elfen Nymphen of kabouters zien is ook eenvoudig.. zoek een mooie locatie neem er alle tijd voor ga zitten en ontspan. Kijk dan eens door je wimpers heen. Knijp je ogen iets toe. Het mooiste is het met zonlicht.. zo kan je ze waarnemen schaduw en licht kan dit veroorzaken.. Zie jij ook wat ik zie.. je moet er natuurlijk wel in geloven.. Ik zou het maar snel doen anders blijf je ook altijd zelf afwassen ;)

16. jan, 2020

De tuin is nat en je ruikt de bladeren die gevallen zijn in de herfst. Herfst maar waar blijft de winter, het is zo jammer dat de seizoenen zoals we die vroeger hadden er niet meer zijn. Overal zie je nu de muggen dansen in het beetje zonlicht dat er vandaag is, dat belooft niet veel goeds voor de zomer.. Ze zijn wel mooi hoor zilveren lijfjes in de zon, maar ik heb ze toch liever niet rond mijn hoofd zoemen. Zestien januari 2020 is het vandaag, ik geloof er niet meer in de schaatsen uit het vet te halen, hoewel zo'n goede schaatster ben ik nou ook weer niet ;) In mijn Elfen-wereld kan ik gelukkig de seizoenen nog maken.. Sneeuw deze keer HEERLIJK toch ;)