Blog ellenilli

29. aug, 2020

Er zijn van die momenten dat ik helemaal geen zin heb om iets te doen.. ja fietsen boeken lezen wat TV kijken en mijzelf lekker ontspannen. Al ruim een half jaar fotografeerde ik ook nauwelijks meer. Nu het bijna september is begint het toch weer wat te kriebelen, de camera ligt klaar.. nog even wachten op het najaar. De zomer is fijn maar was mij te warm afschuwelijke hitte.. als het te warm gaat worden in Nederland dat is het alsof er een kaasstolp over het land geplaatst is. Vocht overal en dat is dus niets voor mij. Iedere morgen heel vroeg fietsen dat wel, ik heb menige regenbui ontmoet ondanks het feit dat ik wel even de buienradar bekeek en zag dat er geen regen zou komen.. Ja aan me hola hahaha. September ga ik weer van start ik hou van onstuimig weer en zeker ook van de herfst maar zo ver zijn we nog niet. Hoewel in de avonden gaan hier de lampjes al aan en kaarsen mag ik ook graag branden ;)

12. feb, 2020

Het is donker buiten, hoe eenzaam kan je jezelf voelen in de nacht, de taxi is onderweg gelukkig maar nog niet in beeld. Een vrouw in de nacht van de volle maan.

12. feb, 2020
4. feb, 2020

Een close-up van een meisje ze draagt al lippenstift dus zal ik haar geen meisje meer noemen, ze is een beetje vies maar dat was mijn bedoeling. Ik vind het leuk om een serie met haar te gaan maken. Het portret doet mij denken aan de zigeuner kinderen  die vroeger in veel huiskamers hingen. Ik kies echter niet voor de traan ;)