Blog ellenilli

23. jan, 2021

dit is een compilatie van fotografie en teken/schilderwerk, de Beagle heb ik niet zelf gemaakt maar gebruikt van een FB vriendin die mij vroeg haar Beagle in mijn landschap te plaatsen, dat leek haar zo leuk. Nou hier is hij dan ;)

23. jan, 2021
23. jan, 2021

2021 Roon je bent er niet meer wij zullen je herinneren als een bikkel, jaren heb je gevochten tegen kanker je overwon het zelfs. Wij hadden samen altijd verhalen over de door jou zo geliefde kust.. Ik ga niet een heel verhaal op internet schrijven ik mis je.. jij weet dat.

29. aug, 2020

Er zijn van die momenten dat ik helemaal geen zin heb om iets te doen.. ja fietsen boeken lezen wat TV kijken en mijzelf lekker ontspannen. Al ruim een half jaar fotografeerde ik ook nauwelijks meer. Nu het bijna september is begint het toch weer wat te kriebelen, de camera ligt klaar.. nog even wachten op het najaar. De zomer is fijn maar was mij te warm afschuwelijke hitte.. als het te warm gaat worden in Nederland dat is het alsof er een kaasstolp over het land geplaatst is. Vocht overal en dat is dus niets voor mij. Iedere morgen heel vroeg fietsen dat wel, ik heb menige regenbui ontmoet ondanks het feit dat ik wel even de buienradar bekeek en zag dat er geen regen zou komen.. Ja aan me hola hahaha. September ga ik weer van start ik hou van onstuimig weer en zeker ook van de herfst maar zo ver zijn we nog niet. Hoewel in de avonden gaan hier de lampjes al aan en kaarsen mag ik ook graag branden ;)