Blog ellenilli

12. jan, 2022

De laatste tijd fotografeer ik ook met mijn iPhone.. heel handig voor onderweg.Af en toe komen er leuke shots uit maar als je ook nog Adobe Photoshop tot je beschikking hebt kan je er heel leuk mee spelen. Ik werk in lagen net zo lang tot iets grappig leuk of mooi is.. geen idee hoe ik dit moet noemen, peren op het aanrecht een blauwe keukendoek en een schilderijlijst er bij. Daarna oud hout van een schutting er overheen een schaduw er op.. de houten handen gebruikte ik al eerder. Een fotocompilatie dus.. grappig toch ;)

12. jan, 2022
1. jan, 2022

Veel verandering te verwachten.. we trekken de stoute schoenen aan en gaan verhuizen. Natuurlijk zou ik wel aan de kust of op een waddeneiland willen wonen.. maar helaas mijn partner heeft een kleine draaicirkel en wilde niet verder dan 10 km verhuizen van de locatie waar we nu wonen.. nou dat is dus 3 km geworden hihi.. Ach voor mij maakt het niet uit ik kan overal wonen.. Ik ga er sfeer ingooien en daarbij mag de magie zeker niet ontbreken ;)

1. jan, 2022
24. dec, 2021

Vaak verlang ik naar de decembermaand met alle kerstversieringen maar.. altijd ben ik blij dat het achter de rug is en het januari is. Oudejaarsavond.. de Corona-tijd maakt dat mensen tegenover elkaar staan.. mensen zijn er wars van. Opnieuw in lockdown en de protesten hoor je overal. Oudjaar zal rellen geven verwacht ik en dat kunnen we er niet bij hebben. Nu al klinkt overal vuurwerk - hoezo een vuurwerkverbod? Dieren zijn er angstig voor ikzelf trouwens ook.. Blij als het half januari 2022 is ;)