Blog ellenilli

19. jun, 2019

Heel leuk om af en toe iets te veranderen in mijn huis.. nu wil ik de woonwerk/ruimte aanpakken. Heel simpel is het een moodboard te maken dan zie je al hoe het er uit gaat zien. Althans.. zo zou het er uit kunnen zien als de durf er is om veel weg te doen.. natuurlijk kies ik voor de tinten van de kust.. veel spullen kan ik daarbij gebruiken want die heb ik allemaal al. Morgen komen er planten om alles iets mooier te maken, palmen moeten kunnen dat past perfect bij wat ik wil.. later zal ik foto's plaatsen als alles staat en klaar is.. :)

13. jun, 2019

Het oude huis.. Mijn grootouders hadden een enorme grote tuin.. helaas verkocht mijn grootvader een groot deel. Als kind speelden wij er vaak. De mooiste plek was daar waar een oud vervallen onbewoond huis stond. In de serre hing een spookachtige sfeer.. oude stoelen met lakens er overheen.. enorm kon je daar schrikken van de muizen die ineens voor je voeten wegschoten.. en niet te vergeten de enge zwarte spinnen... brrrr.. Hier plaatste ik Reneé in die sfeer van het verleden want herinnering blijft ;)

8. jun, 2019

De takken waaien hier van de bomen.. het lijkt wel herfst. Regen valt met bakken uit de hemel. Voor de tuin die nog altijd wel water kan hebben is dit prima.. maar voor mijn humeur niet ;) ik wil buiten zijn in de zomer. Vanmorgen een oud werk opnieuw opgepakt "Vrouw in Jute" ik ben er wel content mee de kleuren knallen er af en de bewerking naar verf is wel lekker.. althans dat is mijn mening ;) Pinksteren is het alle boodschappen zijn in huis dus lekker met een boek op de bank nu..

8. jun, 2019