Blog ellenilli

10. apr, 2021

De dagen gaan snel.. het is nog steeds te koud voor april. Komende week maar weer afwachten, mensen snakken naar de zon. Ik maakte een aantal winkel afspraken voor de komende week w.o. opnieuw het tuincentrum. Nog geen buiten planten hoor, eerst moet ijsheiligen voorbij zijn.Sneeuw regen en zon wisselen elkaar af. De vogels worden onrustig en starten ondanks de koude met nestelen.

10. apr, 2021
3. apr, 2021

Lente.. maar koud dat het is.. een paar dagen geleden nog bijna 18 graden en nu ijskoud. De kachel aan en een dikke trui en wollen sokken. Ik fotografeer de laatste tijd met een iPhone jeetje wat is dat handig. Natuurlijk niet echt te vergelijken met mijn Nikon maar wel heel prettig niet te moeten sjouwen. Het is nog de bedoeling om het bos in te gaan en wat prachtig bomen te fotograferen voordat het blad er aan zit. Komende week dus maar een rondje fietsen en wat shots maken. Dit is een lenteboeket op de oude werkbank.. lekker vrolijk. Dat hebben we allemaal nodig in deze Corona tijd.. ik hoop dat de terrasjes snel weer open kunnen maar betwijfel het.

2. mrt, 2021

Een mens heeft vaak alles dubbel ook ik, opruimen dus alles waarvan ik vergeten was dat het er lag gaat weg hihi.. Ken je dat, verhuizen en nooit meer dozen uitpakken, ik heb een zolder vol. Ook stapel boeken, tijdschriften, videotapes, oude apperatuur.. je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het. De kringloop nam ik al contact op maar of ik daar alles kwijt zal kunnen ik weet het niet, veel zal dus gewoon weggegeven worden. Misschien een tafel aan de weg met spullen voor € 0,00 Een poos geleden was er een man hier in de omgeving die zijn appels en peren gratis mee wilde geven, heel keurig plaatste hij ze aan de straat in een kruiwagen.. tja je snapt het al ook de kruiwagen weg, dit is natuurlijk een rotstreek. Ik zal de tafel goed vastmaken aan een schutting hihi ;)