Blog ellenilli

13. mei, 2019

Vandaag een heldere blauwe lucht en de zon is er bij. In de tuin is er volop leven te ontdekken.. kikkers liggen te zonnen aan de rand van de vijver. De blokhut moet nog in de koolteer daarna is hij klaar.. ik ga zo de binnenkant wit verven wil het een strandsfeer geven daar. De mixed-media Kleurrijke zomer is inmiddels al 1 x verkocht bij werkaandemuur :) De prints zijn best mooi en als je dan later ziet hoe mensen ze hebben geplaatst maakt het mij tevreden. Nu snel terug naar de strandsfeer en oude kleding aan.. want schilderen op doek lukt mij goed maar op een muur... pfff dan zit er straks meer op mijzelf dan de muur ;)

13. mei, 2019
10. mei, 2019

Verloren gaat het niet.. herinneringen blijven. De foto van mijn moeder de kleuren en geuren uit het verleden. De rozen in de tuin en af en toe ook in haar haren, er zit wat Spaans bloed aan de kant van mijn moeder. Het gebeurde wel als wij in Spanje waren dat de mensen in de winkels tegen mijn moeder in volle snelheid in het Spaans tegen haar bleven ratelen. Altijd weer lachen dan als ze een Nederlandse bleek te zijn. De kleur op deze foto klopt met mijn gevoel rood en warmte straalde ze uit. Koken heb ik van haar geleerd schilderen trouwens ook. Nu is de muur van het verleden nog gebarsten maar de herinnering zal ze wegpoetsen. Ik zet de boel op doek of papier.. fotografie kent geen grenzen :)

10. mei, 2019

Wordt meer bewust van jezelf.. pak de kracht van de zon en de natuur en zie de schoonheid.

8. mei, 2019

Helend kan dit werken.. wees in de natuur lekker op het strand met blote pootjes. Vandaag ben ik begonnen met mijn plan om herinneringen op papier - doek - of digitaal te gaan verwezelijken. Het plan heb ik al zo lang maar daar ik nog wel eens van de hak op de tak sping kwam het er niet van. De tekst wijst de weg naar iets moois.. ik geloof er in :)